Opbouw FishfinderDeze complete portable/opbouw fishfinder set is de meest verkochte fishfinder voor voerboten. Eenvoudig te plaatsen op alle voerboten. De bevestiging geschiedt door middel van professionele klitteband die ook toegepast wordt in de vliegtuigindustrie. Dit geeft als voordeel dat er niet geboord hoeft te worden in uw boot zodat mogelijke lekkage of verval van garantie niet aan de orde is.

Voeding 2 x AAA potlood batterij
Antenne in alle richtingen draaibaar
Bereik tot 300 meter
Watertemperatuurweergave: Ja
A of B kanaal schakelbaar: Ja
Dieptebereik tot 30 meter
Spatwaterdicht en schokbestendig
Uitgevoerd in kunstof met rvs (roestvrij)

Lees meer: Opbouw Fishfun Fishfinder

Inbouw fishfinderDe inbouw Fishfun Fishfinder heeft dezelfde specificaties als de opbouw versie met dat verschil dat deze fishfinder vast in de voerboot is gebouwd.

Lipo accuU kunt er voor kiezen om uw Nanotec voerboot uit te voeren met een lipo accuset.
De traditionele loodaccu's worden dan vervangen door een lipo accu. Het voordeel hiervan is dat u langer en sneller kunt varen. Tevens is een lipo accu 4 maal lichter dan een loodaccu.

Laadtijd: 3 - 4 uur

De lipo accuset bestaat uit:
- Safetybag
- Lader
- Lipo accu 10ah
- Accu indicator met alarm

DraagtasZeer stevige draagtas. Achterop zit een extra vak om je handzender in op te bergen. Vakje sluit je af middels klittenband.

Accu indicatorMet de accu indicator kunt u zien hoeveel capaciteit uw accu nog heeft. Zo is het makkelijk te bepalen of de accu verwisseld dient te worden.

De accu indicator is voorzien van een (groen) backlight verlichting, deze is aan of uit te zetten.

ZonnepaneelGeen stroom op uw visplek? Dan is dit 10 Watt portable zonnepaneel een handig extraatje om bij je te hebben. Met dit paneel win je je eigen zonne-energie en kan je de 6 volt accu's van de Nanotec voerboot eenvoudig opladen.

Dealers

Fishfun